Sommar i P1 inleds på midsommardagen, 26 juni, med den f.d. proffsgolfaren Annika Sörenstam. Under hela Sommarperioden kommer jag att följa och kommentera sommarpratarna på denna blogg. Fram till dess skriver jag om de sommarpratare jag ser fram emot samt om mina favoriter från. Denna sida är helt fristående från Sveriges Radio.

tisdag 8 juni 2010

Det största samtalsämnet: Annika Östberg


Snacket som verkar gå på Sommar i P1s hemsida verkar till största delen handla om Annika Östberg - huruvida det är rätt att Sommarredaktionen tar in en dömd brottsling som får tala oemotsagd eller inte. Själv förstår jag problemet, vilket väl skulle kunna appliceras på valet av Anna Odell som sommarvärd också, men upprörs inte av det faktum att de kommer att få tala i etern.

På Aftonbladet kan man läsa om att Annika är nervös över sitt sommarprat och att det kommer att handla om hennes tid i fängelset. Jag tror att det blir intressant! Vilket livsöde... Den 8 augusti får vi höra Annika.

Bild från Aftonbladet.

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Hej!
Tack för din kommentar hos mig. Jag håller helt med dig Pia Johansson var fantastisk.

Så glad jag är att du lämnade en rad så att jag hittade din blogg. Hit kommer jag att återkomma ofta, ofta under sommaren. Jag lägger en länk hit i min blogroll och utgår från att det är ok.

Annika Östberg kommer jag absolut att lyssna till. Jag såg ett program med henne på TV och hon verkade väldigt trevlig och uttryckte sig väl trots att svenska svajade lite ibland.

Hälsningar Ingrid

Sommarlyssnaren sa...

Ingrid, vad kul att du tycker om bloggen! Jag ser fram emot att få mycket att skriva om här under sommarens gång. Och givetvis får du lägga in mig i din bloggroll, det är bara kul!

Någons mamma - Någons dotter sa...

Tack för din kommentar!

Jag tycker det är jättebra att Annika får möjlighet att prata i sommarpratarna. Jag länkade även till ditt inlägg:
http://souldeep.wordpress.com/2010/06/12/spontant-gastinlagg-om-annika-ostberg-som-sommarpratare/